Seleccionar página

PORTES TÈCNIQUES ISERN

30 ANYS D’EXPERIÈNCIA EN LA FABRICACIÓ DE PORTES TALLAFOC

Kit porta corredissa Isern

Model d’utilitat nº 202130325 

ASSAIG DE CICLES (100.000) Nº: 21/323037147

El sistema Isern per a portes corredisses és el mètode més econòmic. Fàcil d’instal·lar i durable que es pot trobar al mercat.

Estalvi en costoses guies i rodaments necessaris a les corredisses tradicionals; sobre mur, entre tàbics i corredisses a sostre.

Amb el nostre kit corredissa només hauràs d’escollir la porta que més t’agradi i amb deu minuts de fàcil instal·lació ja tindràs la teva corredissa muntada.

Ús en qualsevol sistema de corredisses (entre mur, sobre mur, sostre, porta inclinada…).

Apte per a qualsevol tipus de paret; guix, fusta, obra buida, maó, amb o sense tapetes.

Impacte innovador del kit universal per corredisses

Producte d’extrema simplicitat, que millora amb escreix totes les alternatives preexistents per:

La facilitat de muntatge: A diferència dels sistemes existents al mercat, el nostre innovador sistema requereix només de cargolar 2 petites peces en obra (4 bisos). Només cal un operari (sistema amb galeria 2). 

Pràcticament Nula visibilitat del sistema: Un cop col·locat, s’amaguen tots i cadascun dels mecanismes. Donant tota la visibilitat a la porta i els seus acabats.

Múltiples adaptacions i aplicacions: Es pot fer servir per a qualsevol sistema de corredissa (sobre-mur, entre-mur, porta a sostre, portes paral·leles, portes d’armari, portes inclinades en boardilla o sota escala, finestres, cancel·les, portes interiors i exteriors… ..etc.

Estabilitat: A causa de la guia i les rodes de terra, la porta no té moviments en cas per exemple de corrents d’aire com si tenen els sistemes amb la porta penjada.

Impacte mediambiental del kit universal per corredisses

Aquest sistema requereix molt menys material:

80% d’estalvi en alumini, la nostra guia pesa 150grams.

100% d’estalvi de fusta. Necessària per fixar la guia a mur en els altres sistemes.

100% d’estalvi en brancals i tapajuntes (mdf, melanina, hpl…) necessàries per cobrir guies i rodaments als sistemes tradicionals.

El guiador de paret i terra tenen un pes de menys de 30 grams entre els 2 i estan fabricats amb filament “pla”, material biodegradable i reciclable fabricat amb matèries primeres renovables com la canya de sucre i el midó de blat de moro.

Impacte econòmic del kit universal per corredisses

Impacte econòmic

A causa del gran estalvi de materials i la facilitat de distribució i transport (a causa de la mida del kit). Calculem l’estalvi per al client final de la porta corredissa en un 30% a portes entremurs i un 50% a portes sobremur.

Impacte social del kit universal per corredisses

Impacte social 

A causa de la ràpida instal·lació (uns 10 minuts) i la simplicitat (només cargolar 4 bisos), el sistema minimitza o suprimeix les molèsties (soroll, pols, ocupació d’espai…) que s’ocasionen amb els sistemes tradicionals.

Vídeo explicatiu del muntatge de la porta corredissa Isern

Kit universal per a porta corredissa 

Portes Tècniques Isern
C/ Camí de Lloberes s/n
08182 Sant Feliu de Codines
Telèfon: 620 591 558
Mail: info@ptisern.com